Crowdfunding

De crowdfunding voor het boek 't is wat het is is inmiddels afgelopen. Met dank aan alle donateurs is er meer dan het dubbele van het doelbedrag opgehaald. 


Het prachtig door Theo van Egeraat vormgegeven boek bevat alle columns geschreven tussen 2014 en nu, inclusief de daarbij behorende afbeeldingen in full colour.

De columns zijn vrijwel allemaal kunst gerelateerd en hebben meestal betrekking op m’n eigen werk of op dat van collega’s, maar het kunnen ook kleine anekdotes zijn.

 

Het boek meet 30X30 cm en telt 140 pagina’s. Het heeft een hardcover omslag en is gedrukt op hoogwaardig papier en gebonden met een linnen rug en een leeslint. Op de voorkant van de omslag staat een uitsnede van een getekend zelfportret van mij. De achterkant gaat vergezeld van een afbeelding van een LP.

 

Mocht je het boek aan willen schaffen stuur dan een mailtje naar jansen.rene@hotmail.com en je krijgt alle info. Het boek kost €42,50 incl. verzendkosten.

De tegenprestaties:

Voor de crowdfunding heb ik drie originele hunebed tekeningen beschikbaar gesteld. Gaat u voor deze optie? Heel erg bedankt!

U krijgt één van de volgende tekeningen.

U kunt ook kiezen voor een originele landschapstekening. Ik heb er drie uit mijn collectie geslecteerd. U kunt op de crowdfunding pagina een keuze maken uit onderstaande tekeningen. Heel erg bedankt voor uw donatie!

U kunt ook kiezen voor een originele tekening van een zelfportret. Daarvoor heb ik drie tekeningen speciaal voor deze crowdfunding gemaakt. U ontvangt één van de drie. Bedankt voor uw bijdrage!

Gaat u voor de optie van een zelfportret in olieverf? Geweldig, dat is een behoorlijke stap dichter bij ons doel. Ik ben u zeer dankbaar. 

Kiest u voor een print van een hunebed tekening uit mijn eigen collectie? Dan krijgt u een print van onderstaande tekening. Heel erg bedankt voor uw donatie!

Kiest u voor een print van een originele landschapstekening uit mijn eigen collectie? Dan krijgt u een print van onderstaande tekening. Heel erg bedankt voor uw donatie!

Originele potloodtekening Frankrijk (eigen collectie)

Ook is er de optie voor een print van een zelfportret tekening uit eigen collectie. Ik heb onderstaande tekening daarvoor geselecteerd. Heel erg bedankt voor uw donatie.

Zelfportret (eigen collectie)

Van deze zelfportretten worden ook de prints gemaakt voor de optie: boek + print van een zelfportret olieverfschilderij. Van elk schilderij worden maximaal 8 print gemaakt.

Hartelijk dank voor uw donatie als u kiest voor deze optie.