Schilderclub de Smederij

René Jansen - Beeldend Kunstenaar

Schilderclub "de Smederij".


Deze Schilderclub bestaat al meer dan 25 jaar en veel van de deelnemers komen dan ook al jaren trouw elke week naar les.


Per september a.s. start er een nieuwe groep waar nog een aantal plaatsen vrij zijn. De cursus wordt gegeven op de dinsdagavond van 19.00 tot 21.30 in Galerie De Smederij, de Vosholen 56, 9611 KS Sappemeer (www.desmederijsappemeer.nl)


De opzet van de cursus is zodanig dat iedereen op zijn/haar niveau wordt begeleid en ieder kiest ook zijn/haar eigen onderwerp en materiaal. Een enkele keer kan er, als er meerdere deelnemers met hetzelfde dilemma zitten, een klassikale les worden gegeven. Er kan gewerkt worden naar waarneming maar ook kunnen er eventueel (eigen gemaakte) foto’s gebruikt worden. Alle onderwerpen zijn mogelijk: portret, stilleven, landschap.


Van de deelnemers aan een dergelijk cursus wordt dus enige mate van ervaring en zelfstandigheid verwacht omdat ik niet als een schoolmeester voor de klas sta om te dicteren wat er gedaan moet worden. Ik ben er om de deelnemers te ondersteunen en verder te helpen in zijn/haar ontwikkeling.


De cursus is opgedeeld in 2 blokken per jaar van 10 lessen en starten elk jaar in februari en september. De kosten zijn € 200,- per blok. Elk blok heeft 11 cursusavonden zodat je eventueel, als je een avond niet kunt, deze in kunt halen op de 11e avond.


Lijkt het je leuk om elke week een avond creatief bezig te zijn en ook nog iets op te steken met als doel een zekere mate van ontwikkeling; meld je dan aan via het contactformulier. Ik zal er alles aan doen om te zorgen voor een prettige sfeer, waarbij het schilderplezier voorop staat.


Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel me dan even op 06 - 163 10 388